Direct naar de inhoud.
1-3
Werkdagen
veilig en makkelijk
online betalen

Gewrichtspijn

Gewrichten gebruikt u bij elke beweging die u maakt. Als u uw gewrichten zwaar belast, bij sport, werk of overgewicht bijvoorbeeld, dan kunt u last krijgen van gewrichtspijn. Na het veertigste levensjaar kunnen gewrichtspijn en stramheid ook gevolgen zijn van het ouder worden.

Gewrichtspijn is een verzamelnaam voor allerlei aandoeningen die zich kenmerken door pijn, stijve en stramme spieren en gewrichten, gevoeligheid, functieverlies en zwellingen. Gewrichtspijn wordt in de volksmond al gauw aangeduid met reuma. Maar eigenlijk is reuma een verzamelnaam voor allerlei aandoeningen die met de gewrichten te maken hebben. De oorzaken zijn divers. Zo kan gewrichtspijn ontstaan als het smeermiddel – de synoviale vloeistof – tussen de gewrichten is verminderd. Gewrichtspijn kan ook een gevolg zijn van verstijving of slijtage van het kraakbeen tussen de gewrichten. Vooral de gewrichten in knieën, nek, schouders, rug en heupen zijn bekende plekken. Maar ook ontstekingen kunnen de gewrichten aantasten en tot gewrichtspijn leiden.

Aanbevolen producten

JAPAN-Mint Massage Creme  >>

JAPAN-Mint Japanse pepermuntolie >>

JAPAN-Mint Mintstift  >>


CAI-PAN is niet alleen te gebruiken bij gewrichtspijn, maar ook ideaal voor klachten als spierpijn,  hoofdpijnstramme en stijve spierenspierkramprugpijnslechte ademmuggenbetenverkoudheid en een verstopte neus.

1
  1
  Winkelwagen
  Mint massage creme - Japan Mint Verwijderen
  124+ shoppers have bought this
  Mint Massage Creme 150ml
  Price:  18,90
  - +
   18,90
   Calculate Shipping
   Bereken verzendkosten